Dane podstawowe

Imię

Nazwisko

Data urodzenia (format: RRRR-MM-DD)

Miejsce zamieszkania

Województwo

Powiat

Miasto

E-mail (wymagane)

Inne: GG, Skype

Aktywność zawodowa

Aktywność

Szczegóły (kierunek studiów, rodzaj pracy)

Grupa

Rodzaj grupy

Jeśli inna, to:

Rodzaj pomocy
 praca z dziećmi i młodzieżą pomoc w nauce praca w świetlicy, prowadzenie zajęć, warsztatów, wypełnianie czasu wolnego praca z osobami starszymi i dorosłymi (m.in. pomoc w czynnościach dnia codziennego, dot. towarzystwa, wypełnianie czasu wolnego) pomoc niepełnosprawnym (fizycznie) pomoc niepełnosprawnym (umysłowo) praca w hospicjum prace biurowe tłumaczenia informatyka, komputer, internet fundrising, pozyskiwanie funduszy, sponsorów public relations, marketing pisanie, redagowanie tekstów, ulotek, biuletynów pomoc w organizowaniu imprez, festynów, akcji, uroczystości, konferencji koordynowanie i realizacja projektów pomoc humanitarna (pozyskiwanie darów, kleski żywiołowe) pomoc osobom bezdomnym inne

Praca w strukturze Caritas

Praca w placówkach Caritas
 wolontariat akcyjny (pomoc przy organizowaniu jednorazowej akcji, pakowanie paczek itp.) Biuro Caritas DWP – Warszawa, ul. Kawęczyńska 49 Świetlica Caritas - Warszawa ul. 11-ego Listopada Świetlica Caritas - Warszawa, ul. Korkowa Świetlica Caritas - Warszawa, ul. Lubelska Świetlica Caritas - Mińsk Mazowiecki Świetlica Caritas - Otwock Świetlica Caritas - Wieliszew Świetlica Caritas - Legionowo Świetlica Caritas - Chotomów Świetlica Caritas - Krubin Stacja Opieki Caritas - Warszawa – Praga Płn Stacja Opieki Caritas - Warszawa – Rembertów (NZOZ) Stacja Opieki Caritas - Warszawa – Białołęka Stacja Opieki Caritas - Zielonka Stacja Opieki Caritas - Wieliszew Stacja Opieki Caritas - Wołomin Stacja Opieki Caritas - Mińsk Mazowiecki (hospicjum domowe) Stacja Opieki Caritas - Józefów (hospicjum domowe) Dom Dziennego pobytu - Falenica Dom Dziennego pobytu - Mińsk Mazowiecki  Centrum Interwencji Kryzysowej - Otwock Centrum Interwencji Kryzysowej - Mińsk Mazowiecki Legionowskie Centrum Charytatywno-Opiekuńcze Środowiskowy Dom Samopomocy dla osób chorych psychicznie w Mińsku Mazowieckim Placówka dla osób niepełnosprawnych umysłowo - Katolicki Ośrodek Dla Osób Specjalnej Troski w Warszawie Placówka dla osób niepełnosprawnych umysłowo - Środowiskowy Dom Samopomocy w Radzyminie Placówka dla osób niepełnosprawnych umysłowo - Warsztaty Terapii Zajęciowej w Mińsku Mazowieckim Jadłodajnia dla ubogich im. Św. Brata Alberta w Warszawie Dom Samotnej Matki w Zielonce Saskie Centrum Rodziny w Warszawie Wydawanie żywości, odzieży w Warszawie lub pomoc w magazynie żywności w Legionowie

Twoja wiadomość

Jeśli chcesz o czymś napisać, wpisz wiadomość poniżej

Temat

Twoja wiadomość